مجموعه : فیزیوتراپی
پزشک : نسرین آزادوار نسرین  آزادوار
آسیب و درد شانه

آسیب و درد شانه

مفصل شانه متحرک ترین ( و ماهیتاً بی ثبات ترین) مفصل بدن است، و این امر آنرا در چه در زمان کار چه ورزش یا بازی آسیب پذیرتر می نماید. فیزیوتراپیست  ها قادر به درمان بسیاری از آسیب های شانه شامل: دررفتگی، کشیدگی، رگ به رگ شدن، پارگی تاندونِ روتاتورکاف و شانه منجمد می باشند.


دررفتگی، جداشدگی و ناپایداری شانه نیازمند توانبخشی تخصصی برای حفاظت عضو آسیب دیده و بازگرداندن دامنه حرکت کامل به شانه می باشد. فیزیوتراپیست با ارزیابی دامنه حرکتی و ارائه تمرینات تقویتی برای عضلات روتاتورکاف، امکان استقرار مناسب شانه در مفصل برای پیشگیری از مواجهه با وضعیت نامناسب در هنگام حرکت دست را فراهم می آورد.

با استفاده از درمانهای دستی (Manual Therapy) و سایر روشهای درمانی فیزیوتراپیست ها امکان بازگشت تحرک از دست رفته شانه را فراهم میآورند.

بهبود و اصلاح وضعیت استقرار، تجویز ورزشهای درمانی برای ایجاد حرکت شانه در حداکثر دامنه حرکتی ممکن و برقراری تعادل بهینه عضلانی در اطراف کمربند شانه ای از جمله اقدامات درمانی محسوب می شوند.
هنگامیکه آسیب شانه نیازمند جراحی باشد، توانبخشی پس از  جراحی به منظور حمایت از نتایج بلند مدت جراحی و کمک در اجتناب از عوارض پس از عمل در زمان بازیابی قدرت و انعطاف در عضو آسیب دیده از جمله مواردی می باشند که توسط فیزیوتراپیست انجام می شوند.

چند نکته:
تعادل را حفظ نمایید! مفصل شانه برای دستیابی به شکل مطلوب و بدور از آسیب نیازمند تعادل کامل در قدرت و انعطاف می باشد.
عادات غلط وضعیت استقرار را اصلاح نمایید! حرکت خود را بهبود دهید، عضلات شانه خویش را تقویت نمایید، و وضعیت استقرار خویش را در بهترین شکل حفظ نمایید، تا عملکرد شانه بهبود یافته و درد کاهش یابد. شما باید از وضعیت استقرار خویش هم در زمان کار و هم در زمان بازی آگاه باشید. همچنین باید مهارت هایی را که به شما در پیشگیری از آسیب یاری می رسانند را بشناسید.
شانه را آزاد و رها نگاه دارید! شانه منجمد از شرایط ناتوان کننده و دردناکی است که از عوارض شایع بسیاری از صدمات شانه محسوب می شود. با کمک فیزیوتراپیست حرکت شانه در رنج کامل برای ایجاد تعادل عضلانی مناسب در کمربند شانه ای را فرا گرفته و تمرینات مناسب تقویتی و کششی برای دستیابی به حداکثر دامنه حرکتی را انجام دهید.

سلام من دو ماه که مچ پام عمل کردم الان سه چهار روز که گچ پام باز کردم اما موقع راه راه خیلی درد میگیره کف پامم همینطور بعد فیزیوتراپی خوب میشه؟ آیا خودارضایی به صورت وسواسی و زیاد و همراه با استرس واضطراب شدید و همیشگی و پایدار در مرد یا پسر مجرد بدون زن و خانم باعث گودی یا قوس کمر یا برجسته شدن باسن میشود به طوری که این برجسته بودن باسن وقوس کمر وگودی کمر از روی لباس معلوم باشد .چون من از همکارشما سوال کردم و فرمودن خودارضایی در مرد مجرد یا پسر بدون زن و خانم در حالت کم و اندازه باعث قوس کمر یا گودی کمر یا برجسته شدن باسن به طوری که این برجسته بودن باسن وقوس کمر وگودی کمر از روی لباس معلوم باشد نمیشود حالا خواهش میکنم ، برای حالتی که خودارضایی به صورت وسواسی و زیاد و همراه با استرس واضطراب شدید و همیشگی در مرد مجرد یا پسر بدون زن و خانم انجام میشود را در نظر بگیرید {جنس:مرد یا پسر مجرد بدون زن وخانم} سلام و خسته نباشید خدمت شما ، من حدود یک ماه پیش به پهلوی راست بد خوابیدم و فشار اومد رو قفسه سینه راست و الان یه خورده به داخل فرو رفته ممنون میشم راهنمایی کنید سلام من دختر 23ساله دیسک کمر دارم نخاعم تنک شده میخام بار دار بشم چکار کنم آیا با این وضع من میشه بار دار شد موقع بارداری چه ورزش هایی انجام بدم دردم زیاد نشه؟ سلام ۴ روز پیش برای شست و شوی صورت مدت زیادی روی روشویی خم بودم که یک دفعه دچار گرفتگی پایین کمرم شدم قسمت گودی کمرشب خوابیدم بلند شدم کمرم خوب شده بود ولی دیشب اومدم از روی تخت خم شدم پنجره رو ببندم دوباره کمرم گرفت مدل گرفتگی اینجوریه که بیش از یه حدی نمیتونم خم شم چرخش چپ و راست هم درد میگیره نمیتونم کلا باید خیلی اهسته حرکتش بدم میخوام بدونم یه گرفتگی ساده هست یا علت دیگه ای داره؟ مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط نسرین آزادوار 45
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت